Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Vesikatto aihealue Seuraava
pvm: 1.6.2011 9:58

Kysymys: Lumitöillä rikottu palahuopakatto

Vesikatto

Kyseessä palahuopakatto, jossa tehty lumitöitä ja saatu reikiä kattoon, joita on yritetty paikata liimaamalla uusia palahuopia vuotokohtien päälle ( paikkauksia on tehty kahteen kertaan, koska vuote ei ole loppunut ). paikkaus ei ole pitänyt ja nytten on aluslaudoitusta vaihdettava n. 1 neliön alalta, keskeltä lapetta. Miten pitää uusi palahuopa laittaa korjattuun kohtaan.
T:tumpelo

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Onkohan katossa alushuopa? Alushuopa on myös uusittava ja liitettävä alla olevaan alushuopaan vähintään niin, että huovat ovat päällekkäin 30 cm. Palahuovat pitää irrottaa niin, että täydet palat jäävät paikalleen. Nosta ylimmän poistamattoman nauhan palat varovasti ylös niin, että voit sen alla olevan nauhan poistaa varovasti. Kannattaa käyttää malttia. Tee katto normaalisti alhaalta ylös, ja liitä ylin nauha vanhaan samalla tavalla kuin teit purkutyön. Tämä on vaikea selittää sanallisesti.

Arvostele vastaus kysymykseen "Vesikatto / Lumitöillä rikottu palahuopakatto":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: