Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Vesikatto aihealue Seuraava
pvm: 1.7.2014 11:52

Kysymys: Konesaumakaton vaihto

Vesikatto

Rintamamiestalooni pitäisi tehdä kattoremontti(vm-58) Kondensiovesi meinaa puskea yläkerran huoneisiin ja toisen puolen "Kylmäposki-vintti" on joskus tehty "lämpimäksi" vaatehuone/alkoviksi.

Olen ottanut tarjouksia jotka liikkuvat 11000-9500€/110m2 tarjouksiin kuuluu myös kattoturvatuotteet.

Avaimet käteen periaatteella.

Miltä nuot hinnat kuullostaa ?

Itellä täyttä hepreaa koko homma..

Voishan sen tietty tehdä itekin mutta nais-ihmisenä voin olla reipas hanslankari laugh

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Jos tarkastellaan pelkkää hintaa tietämättä tarkemmin mitä ns. avaimet käteen hinta työnä sisältää, äkkiseltään tuntuu hitusen hinnakkaalta , edellyttäen että se siltää vanhan purkamisen suojaukset ja uuden kondessisuoojan,  konesaumapellin asennuksen, miten mahdolliset ruodelaudoituksen uusimiset yms.,
Ilmeisesti nämä kaikki kerrottu tarjouksessa, kuten myös mahdolliset lisätyöhinnat ym.
Mielestäni sinun kannattaa kääntyä  rakennusalan sopimukset tuntevan henkilön puoleen, kirjallisen sopimuksen tekemiseksi, joka ilman muuta kannattaa tehdä. Alan asianuntijoita löydät esim RKL.fi sivustolta alueellasi olevalta yhdistykseltä.
HS

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Vesikatto / Konesaumakaton vaihto":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Jäsenen kesäkeittiö antama (2.7.2014 0:39) kommentti

Kiitos vastauksesta,oheessa viitteitä antava paketti ..Josta hinta n.10000€/110m2"Hinta sisältää seuraavat työvaiheet.Vanhan konesaumakaton purku, korotusrimat,aluskatteen,tuuletusrimat,ruoteet,tummanruuskea RR32tiilikuviopelti, 1kpl piipun pellitys,lumieste pääsisään käynnin kohdalle,sadevesi rännit,syöksyt myöslaajennuksen osalle, otsalaudat pohjamaalattuna,tarvittavat telineet ym.työ valmiiksi tehtynä."Hintan ei kuulu kosteusvarioiden tai muun sellaisen korjaus.Minusta kanssa tuntui "suolaselta hinnalta".
Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

maa-artisokan taudit ja myyrät
Artisokkiani vaivaa jokin "punalaikku/-pilkkutauti".Sitä näkyy monissa ehjissäkin mukuloissa mutta varsinkin myyrien haukkauskohdissa. En ole l&#...