Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Vesi ja viemäröinti aihealue Seuraava
pvm: 25.8.2015 21:10

Kysymys: Lattiakaivon sisäpinnan irronnut liimamassa

Vesi ja viemäröinti

Hei!Puhdistaessani saunan lattiakaivoa huomasin, että ilmeisesti korokerenkaan ja kaivon pohjan toisissaan kiinnipitävä liimamassa repsotti hieman ja sitä irtosi pieni palanen puhdistamisen yhteydessä.Käsittääkseni korokerenkaan ja pohjakupin välissä on silmiltä näkymättömissä vielä tiivistenauha, joten vettä ei luulisi vuotavan rakenteisiin liimamassan puuttumisesta huolimatta. Onko kuitenkin liimamassan irtoamisesta haittaa ja pitäisikö se korjata?

Jäsenen Mestari antama (26.8.2015 7:43) kommentti

Näenkö oikein, mutta minusta kuvan perusteella näyttää, että vahvikekangas ei ole tuolla kiristysrenkaan alla.Kaivon muovi on sellaista, että siinä ei pitkään pysy mikään liimamassa.
Kommentoi:*
Virallinen Vastaus

Lattiakaivo

Kuvan perusteella niin ihmeellisen näköinen viritys koko lattiakaivo, että voi olla vuotoriski.
Kannattaisi tarkastuttaa ammattilaisella, ennen kuin tulee vahinkoa.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Vesi ja viemäröinti / Lattiakaivon sisäpinnan irronnut liimamassa":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Jäsenen J6118802123 antama (25.8.2015 21:41) kommentti

Hei ja kiitos vastauksestasi! Remontoimme kylpyhuoneen 1,5 vuotta sitten sertifikaatin omaavan henkilön toimesta, jonka jälkeen remontti tarkastettiin puhtain paperein. Eli ko. viritys lienee kuitenkin ihan toimiva ratkaisu? :) T: Kysyjä

Jäsenen marksto antama (26.8.2015 19:9) kommentti

Sikäli kun vedeneristys vahvikekankaineen on oikein asennettu ja korokerengas tiivisteineen on kunnossa ei lattiakaivoa tarvitse töhriä millään tiivistemassoilla. Onko näin ei aukottomasti selviä valokuvasta.
Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: