Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Vesi ja viemäröinti aihealue Seuraava
pvm: 3.7.2023 10:22

Kysymys: Jäteveden tarkastuskaivolle huoltoluukku

Vesi ja viemäröinti

Heimeillä 80cm halkaisijaltaan oleva jäteveden tarkastuskaivo, nyt meinasin tuon kaivon päälle tehdä laatoituksen, enkä haluaisi jättää koko 80cm alaa kannesta näkyviin. Jos tekisin kanteen pienemmän huoltoluukun, niin minkä kokoinen sen tulisi olla halkaisiljaltaan, riittäisikö esim 30cm halkaisijaltaan? 3x5m laatoitettava alue näyttäisi tyylikkäämmältä jos olisi vaan tuo huoltoluukun ala ilman laattaa. Otetaan ideoita vastaan.


Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Hei
Mitä asiaa sinne pitäisi olla onhan se tarkastuskaivo. Mielestäni voit aivan hyvin tehdä siihen 300 x 300 tarkastusluukun. Jos järjestelmään tulee ongelmia on tuo haitta pieni verrattuna kokonaisuuteen, ja tarvittaessa siitä pääsee puulaamaan järjestelmää.
 

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Vesi ja viemäröinti / Jäteveden tarkastuskaivolle huoltoluukku":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: