Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Turva-/ muu tekniikka aihealue Seuraava
pvm: 28.1.2015 16:12

Kysymys: TV-antennirasian uusiminen

Turva-/ muu tekniikka

Hei,

pitäisi uusia yksi tvn antennirasia ja olisin kysellyt minkämallinen rasia pitäisi olla vai onko sillä suurempaa väliä, käykö esim. malli Televes T5232 (päättyvä malli)? Signaali tulee harava-antennista vahvistimen kautta uusittavaan antennirasiaan. Meillä on talossa vain se yksi antennirasia eikä olekaan tarkoitus lisää laittaa.

 

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Suosittelen käyntiä alan liikkeissä, joista löytyy riittävästi tietotaitoa asiaasi. Omalla rakennusalan koulutuksellani en lähde arvailemaan tuota asiaa.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Turva-/ muu tekniikka / TV-antennirasian uusiminen":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Sitruunaverbena
Mistähän voisi ostaa Sitruunaverbenan siemeniä tai taimia? Näin tv-ohjelman jossa sellaista kasvatettiin ja vaikutti kiinnostavalta yrtiltä jonka...
Sorvarinpensaan hoito
Hei,yritin tehdä kysymyksen jo kesällä, mutta, koska se ei mahtunut sillä erää vastattavaksi päädyin leikkaamaan puu/pensasta (maa...