Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Tulisijat ja hormistot aihealue Seuraava
pvm: 12.6.2005 15:49

Kysymys: Korokkeen tasoitus

Tulisijat ja hormistot

Talomme vanha takka on purettu ja jäljelle jäi takan alla ollut n. 8cm(lattiapinnan yläpuolella) korkuinen koroke/sokkeli.Uusi takka kun asennetaan aiomme käyttää vanhaa koroketta hyväksi, mutta 2/3 osaa korokkeen pinta-alasta on ylimääräistä. Ylimääräinen osa olisi saatava tasoitettua samaan tasoon kuin muu lattiapinta. Miten tämä onnistuisi helpoiten ja että jälki olisi mahdollisimman siisti? Piikkaamalla tietenkin saa korokkeen poistettua, mutta jälki ei ole sen jälkeen kovin siisti. Toinen asia mikä on myös otettava huomioon on että lattiassa(varsinaisessa ei korokkeessa) kulkee vesikiertoisen lattialämmityksen putket. Onko olemassa jotain hionta-/jyrsintälaitetta millä tämän voisi tehdä? Tämä koroke on valettu betonista ja seassa näkyy olevan muutama tiiliskivi myös, varmaankin on myös raudoituksella vahvistettu.
Kysymyksiä: 16 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Ei ole muuta tapaa kuin piikkaus. Kun teet sen huolella vähän lattiapinnan alapuolelle, ja vedät piikkauksen päälle tasoitteen, lopputulos on hyvä.

Arvostele vastaus kysymykseen "Tulisijat ja hormistot / Korokkeen tasoitus":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: