Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Talopaketit ja rungot aihealue Seuraava
pvm: 10.4.2012 14:20

Kysymys: U -arvo

Talopaketit ja rungot

Osaisiko joku kertoa onko nykypäivänä riittävä ulkoseinärakenne 175mm pystyrunko + 50mm uretaanilevy sisäpuolelle..vai onko tarvetta 150mm pystyrunko + 50mm vaakakoolaus + 50mm uretaanilevy? Mikähän mahtaa olla moisien rakenteiden u -arvot?
Kysymyksiä: 2 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Jos kysymys on uudisrakennuksesta, pääsuunnittelija vastaa rakenteiden U-arvon riittävyydestä. Pääosin molemmat esittämäsi rakenneratkaisut täyttävät vaatimuksen riippuen kuitenkin ulkoseinän ikkunoiden määrästä. Ensimmäisen esittämäsi vaihtoehdon U-arvo on n. 0,16 ja toisen 0,14 huomioiden, että seinästä on n. 10 % ikkunoita.

Arvostele vastaus kysymykseen "Talopaketit ja rungot / U -arvo":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Voiko ph-arvo olla tomaateille liian korkea?
Asun Kreikassa - yleensä pitkiä aikoja. Ensimmäisenä vuotena laitoin tomaatteja puutarhamaahan, jota ei oltu käytetty viitee...