Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Talopaketit ja rungot aihealue Seuraava
pvm: 27.2.2015 11:39

Kysymys: tarjouksen voimassaolo

Talopaketit ja rungot

Hei,olemme tilaamassa talopakettia/harkkoja. Rakentaminen alkaa kesällä 2015 ja teemme vain pohjat. Varsinainen rakentaminen alkaa keväällä 2016 heti kun säät sallivat sen. Nyt meille tarjotaan sopimusta joka koskee toimituksia 04/2016 asti eli käytännössä toimitusaika päättyy juuri kuin varsinainen rakemtaminen alkaa. Onko tällainen ihan yleinen toiminta tapa? Ja mitä tapahtuu tämän jälkeen? Voiko heidän hinta vaikka kaksinkertaistua? ja mihin muuhun tulisi varautua?

 

 

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Tietämättä mitä tarjouspyynnössä on kysytty/pyydetty, tulee helposti  mieleen toimittajan olettaneen, että kun rakentaminen aloitetaan keväällä 2016 niin toimitus olisi näin ollen huhtikuussa 2016, jolloin asia olisi ihan ok. Koska aloitat rakennustyöt kesällä 2015 sinulla varmaan on jo vastaava työnjohtaja sovittuna, jos ei, hanki ensi tilassa ja mietitte ja neuvottelette hänen kanssaan yhdessä talopaketin/harkkojen toimituksen aikataulun ja teet sen mukaiset sopimukset.
 

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Talopaketit ja rungot / tarjouksen voimassaolo":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

MYYNTI: Katoksen tukikaari
tein tarjouksen näistä kaarista ja kysynyt kysymyksen...