Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taimet aihealue Seuraava
pvm: 17.7.2013 12:47

Kysymys: Posliinivuokko

Taimet

Sain lahjaksi posliinivuokon, istutetaanko varjoon vai aurinkoon, ja millainen maa, savinen vai multa. Kostea vai kuiva maa. Millainen  lannoitus.
 nimim. tietoa kaipaava

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Onnittelut kauniista kasvista. Posliinivuokko (Anemonopsis macrophylla) on viehättävä, leinikkikasveihin kuuluva loppukesän kukkija. se on monivuotinen, noin 50-80 cm korkeaksi kasvava varjon/puolivarjon kasvi. Posliinivuokko pitää tuulensuojaisesta, kosteahkosta ja humus- sekä turvepitoisesta kasvualustasta. Leviää hitaasti.

Puutarha.netin Kasvikortistosta löydät nopeasti ja kätevästi tiedot eri kasvilajeista ja lajikkeista. Linkistä näet posliinivuokon...

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Taimet / Posliinivuokko":

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Posliinivuokon talvehtiminen
Pitäiskö posliinivuokko suojata talveksi, esim havun oksilla....
Posliinivuokon istuttaminen
Miten posliinivuokko kuuluu kylvää siemenistä(millaiseen kasvualustaan jne.) ja voiko sitä kasvattaa ruukuissa parvekkeella?...