Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taimet aihealue Seuraava
pvm: 14.9.2013 9:56

Kysymys: Mikä Mooseksen sauva

Taimet

 Ostin keväällä puutarhamessuilta kukan jota myyjä nimitti muistaakseni nimellä Mooseksen ??sauva, Kukka on kuin pieni palmu noin 30cm korkea. Ohjeista muistan että se piti ottaa sisälle syksyllä ja istuttaa keväällä ulos. Muuta en sitten hoito-ohjeista muistakkaan.
Yrittäessä googlettaa nimeä, josta siis puuttuu jokin sana keskeltä, ratkaisun löytymien on mahdotonta koska haku antaa raamatulllisia tuloksia.
 Jospa joku muistaa oikean koko nimen ja vielä jos tietäisi jotakin sen hoitotavoista olisin kovasti kiitollinen tiedoista
Kysymyksiä: 2 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Moosekseen liittyvistä nimityksistä tulee meille mieleen vain puutarhan monivuotinen kasvi Mooseksenpalavapensas sekä huonekasveista Mooseksen kivitaulut -nimellä tunnettu nukkumatti sekä Mooseksenkehto -nimellä tunnettu taskujuoru. Linkistä näet mitä Puutarha.netin Kasvikortistossa kerrotaan näiden kasvien hoidosta. Taskujuoru voisi parhaiten sopia kuvaukseesi, sillä sitä on käytetty myös kesäkukkaistutuksissa.

Vai tulisiko muilta jäseniltämme ehdotuksia Mooseksen - sauvasta?

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Taimet / Mikä Mooseksen sauva":

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Miten saan lisätyksi vanhoja perennoja?
Miten saan lisättyä Mooseksen palavaa pensasta? Muutimme keväällä ja takapihalla ksvaa vain yksi taimi, joka kukki hienosti.Varjoliljan taimia on...