Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sisustaminen aihealue Seuraava
pvm: 16.8.2017 8:41

Kysymys: Kipsilevyseinän tasoitus pohjamaalin päälle

Sisustaminen

Rakennettiin väliseinä, joka levytettiin kipsilevyillä. Tasoitus tehtiin saumanauhojen kanssa, mutta riittämättömästi. Nyt pohjamaalauksen jälkeen kipsilevyjen saumakohdat loistavat  viistettyine reunoineen.  Miten kannattaa yrittää korjata? Uusi tasoitus pohjamaalin päälle? Tasoitetapetti?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Uusi tasoitekerros saumakohtiin ja tasoitteen kuivutta välihionta sekä pölyjen harjaus pois ja vielä kertaalleen tasoitus ja sen kuivuttua lopullinen hionta. Tasoitettaessa ei lastaa pidä painaa niin, että lastan levitysosa taipuu levysaumojen viisteitä myötäillen, vaan leveällä lastalla normaalisti painaen niin, että lastan reunat ovat levysauman molemmin puolin viistämättömän pinnan päällä. Tasoitetapettia ei tarvita, vaan tasoitus suoraan pohjamaalin päälle.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Sisustaminen / Kipsilevyseinän tasoitus pohjamaalin päälle":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: