Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sisustaminen aihealue Seuraava
pvm: 31.8.2015 10:25

Kysymys: Kaikuminen

Sisustaminen

Hei!

Vaihdoimme omakotitalon makuuhuoneeseen uudet sisäkattopaneelit, poistimme tapetit ja maalasimme seinät ja vaihdoimme lattiamattojen tilalle laminaatit. Nyt huone kaikuu, vaikka huoneessa on iso parisänky ja mattoja. Verhot on vielä tulossa. Muut huoneet tullaan myöskin remontoimaan ja olemme ostaneet samaa kattopaneelia ja laminaattia muihinkin huoneisiin. Miten voimme poistaa kaikumisen? Onko muita keinoja kuin tekstiilit?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Valitettavasti tuo laminaatti muovisine ominaisuuksineen helposti vain lisää tuota kaikumista. Muhkeat tekstiilit auttavat asiaa omalta osaltaan, mutta toki on valittavissa erilaisia akustiikkalevyjä.joissa vain mielikuvitus on rajana. Akustiikkalevyt voidaan asentaa sekä kattoon että lattiaan.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Sisustaminen / Kaikuminen":
Sisustussuunnitelu E-Design 
PORI, Suomi
sisustussuunnittelija
Jäsenen J6089791911 antama (9.9.2015 18:49) kommentti

Hei!Löysin netistä akustoverhot! Taidan kokeilla niitä, tulee edullisemmaksi.
Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: