Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sisäpintarakenteet aihealue Seuraava
pvm: 23.7.2013 16:6

Kysymys: muurin ja gyprocin sauma halkeaa

Sisäpintarakenteet

Meillä on yksi pieni makuuhuone jossa toinen pitkä seinä on puoliksi gyprocia ja puoliksi tiilimuuria joka on pinnoitettu, viimeksi remontoitu muutama vuosi sitten jolloin maalattu sadolinin hiekkamaalilla, nyt haluaisimme tapetoida mutta mietimme miten saisimme seinän saumakohdan pysymään halkeamatta. Onko tasoitetapetin käyttö järkevää, kestääkö se pienen elämisen ilman että näkyy pintatapetissa? Kyseinen hiekkamaali jota olemme aikaisemmin käyttäneet, ei ole kovin röpöliäistä vaan lähinna tuntuu hiekkapaperilta. Pitäisikö kuitenkin tätä seinää yrittää ensin hioa jotenkin?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Hiekkamaalin pinta pitää hioa ja tasoittaa. Tasoitteen alle voi asentaa leveän lasikuitukankaan sauman päälle ja tehdä myös kipsilevyn osalle tasoituksen.

Arvostele vastaus kysymykseen "Sisäpintarakenteet / muurin ja gyprocin sauma halkeaa":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Ontto lanttu = sisäseinämät mustana
Mikä mahtaa olla kasvuhäiriön syy?Myös kyssäkaaleissa on kasvuhäiriöitä. Useammin halkeaa useampaan lohkoon?...