Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sähkö aihealue Seuraava
pvm: 20.10.2018 11:36

Kysymys: Sulaketaulu

Sähkö

Teemme remonttia rivitaloasuntoon. Tällä hetkellä sulaketaulu, kaukolämpöputket ym ovat ulkovarastossa johon on kaksi sisäänkäyntiä. Yksi ulkoa ja yksi asunnon sisältä. Haluaisimme maksimoida varaston käytön ja sulkea seinällä sisältä pääsyn uudella seinällä.kysymys kuuluu: tarvitseeko sulaketaululle jossa siis myös pääkatkaisin olla pääsy suoraan asunnon sisältä. Vai riittääkö se, että sisäänkäynnin vieressä on ovi josta voi jatkossa kulkea tilaan jossa nämä keskukset sijaitsevat?kiitokset

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Rivitaloasuntonne on rakenteiltaan taloyhtiön vastuulla, teidän vastuullanne on vain sisäpuoliset pintarakenteet. Teidän pitää tai olisi pitänyt ilmoittaa remontistanne taloyhtiön isännöitsijälle tai hallitukselle, joiden tehtävänä on hoitaa tarvittavat muutosluvat yms asiat. Ottakaa välittömästi yhteys em. tahoihin vahinkojen ja jälkikorjauksien välttämiseksi, sillä tuo todennäköisesti vaatii yhtiökokouksen päätöksen.
Jonkinlainen piirustus olisi selventänyt asian esitystä.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Sähkö / Sulaketaulu":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: