Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sähkö aihealue Seuraava
pvm: 3.8.2021 18:5

Kysymys: Häiritsevä ääni

Sähkö

Talossamme - 61 valmistunut omakotitalo (tiili-tojalevy-tiili) kuuluu varsinkin yöaikaan outo moottorin ääni. Ääntä ei saa tallennettua, mutta ääni menee korvatulppien läpi. Omasta talosta se ei tule, käytetty kaikki virrat pois ja ääni jatkuu vain. Vaimolla alkaa olla hermot riekaleina. 

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Moi!
Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STULin tekniset asiantuntijat vastaavat sähkön käyttöä ja sähkölaitteistoja koskeviin teknisiin kysymyksiin.
Tämä kysymys menee hieman aihealueemme ulkopuolelle. Lienee vaikea ruveta arvailemaan kysyjän kuuleman äänen alkuperää / lähdettä.
Voisiko yksi vaihtoehto olla se, että kehotatte kysyjää ottamaan yhteyttä sähköyhtiöön ja selvittämään, josko ääni tulee kaapeliverkostosta tai esim. läheisestä (?) muuntajasta tai esim. naapuruston generaattorista.
 

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Sähkö / Häiritsevä ääni":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: