Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 5.2.2015 15:50

Kysymys: Kvv-työnjohtaja

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Voiko kaveri joka on saanut n. vuosi sitten talotekniikan(oppisopimus) lvi-asentajan todistuksen toimia kvv-työnjohtajana??

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Antaako LVI-asentajan koulutus pätevyyden toimia KVV-työnjohtajana? Ei ilman lisäkoulutusta. Ks. http://www.sulvi.fi/patevyydet/

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / Kvv-työnjohtaja":
Markus Talvio
Lakimies OTM, kiinteistöjuristi
Jäsenen Pete antama (5.2.2015 17:45) kommentti

Ei nyt olisi välttämättä kannattanut sekoittaa FISE- pätevyyksiä tähän, kun se ei liity kysymykseen. Sulvikaan ei noita pätevyyksiä määrittele, vaan rakennusvalvonta tapauskohtaisesti.

Mut hiukan köykäinen on kokemus tuohon tehtävään. Toisaalta kysymyksestä ei ilmene, minkä vaativuustason kohteesta on kyse. Sama ihminen voi kelvata yhteen kohteeseen muttei seuraavaan.Jäsenen Mestari antama (6.2.2015 8:49) kommentti

Ota yhteys paikkakuntasi rakennusvalvonta virastoon ja kysy asiaa sieltä. He sen päättävät ei Fise eikä Sulvi.
Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: