Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 18.5.2016 13:51

Kysymys: Kaupungin tieltä tontille valuvat sadevedet

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Taloyhtiön tontille valuu kaupungin kunnossapitovastuulla olevalta tieltä sadevesiä. Onko kaupungin korjattava tilanne vai onko taloyhtiön itse rakennettava tontilleen sadevesikaivo, jotta vesi ei aiheuta ongelmia?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Ei kysymykseen ole yksiselitteistä vastausta, vaan asia pitää tapauskohtaisesti ratkaista riippuen tapauksenne erityispiirteistä. Tarkoitan tällä sitä, että moni seikka, kuten se mistä vesi valuu vaikuttaa siihen, mikä vastaus on. En pysty valitettavasti vastaamaan sinulle ilman tarkempia tietoja.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / Kaupungin tieltä tontille valuvat sadevedet":
Markus Talvio
Lakimies OTM, kiinteistöjuristi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Näkösuojaksi pensaita tai puita?
Hei,mitä suosittelisitte jos haluaisi vanhan pihan aidan viereen hiemanlisää näkösuojaa. Nyt sekä kadulta, että tieltä näkee...
Mullat valuvat kadulle
Minulla on angervopensas kadun laidalla. Se on pienen (noin 1 m) rinteen päällä. Mullat valuvat kadulle ja pensaiden juuret paljastuvat ja osa...