Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 14.7.2016 16:6

Kysymys: Avaimet käteen sopimuksen tekeminen huvilalle

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Kysyisin lomakepohjaa, joka soveltuu ym tilanteeseen. Kenellä voisimme tarkistaa sopimuksen ennen sopimuksen allekirjoitusta.Vastauksesta kiitollisena 

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Urakkasopimuksista ja talopaketeista löytyy sopimuspohjia, mutta en tiedä millaisia malleja täällä rakentajan asiakirjoissa on. Kysymyksestäsi ei selviä millaisesta "avaimet käteen" -sopimuksesta on kyse. Yleensä sopimus tulee talotoimittajalta ja sitä sitten muokataan tilaajan tarpeita vastaavaksi niin kauan, että sopimus on reilu ja kohtuullinen myös tilaajalle. Tässä voimme olla avuksi.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / Avaimet käteen sopimuksen tekeminen huvilalle":
Markus Talvio
Lakimies OTM, kiinteistöjuristi
Jäsenen J3956871323 antama (14.7.2016 17:48) kommentti

Kiitos vastauksesta. Nyt valittuna hirsitalotoimittaja. Potentiaalinen rakentaja tehnyt rakennuslupahakemuksen, joka on hyväksytty kunnan rakennusviratossa. Odottelemme rakentajalta lopullista tarjousta.  Miten olette vastaavassa tilanteessa edenneet? 
Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: