Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Puutarhan hoitotyöt aihealue Seuraava
pvm: 28.2.2014 14:45

Kysymys: Puutarhan ylläpidon kustannusten laskeminen

Puutarhan hoitotyöt

Heipä hei kaikki.
Mulla ois tässä kouluhommia joihin tartteis hiukka avustusta, ei suoria vastauksia, välttämätää :P
Mutta, pitäisi tehdä kustannusarvio puutarhan ylläpidosta, laskureita löytyy mutta ne ei vastaa minun kuvitteellisen yrityksen tarpeita. Yritys on siis nimenomaa ylläpitoa, hoidan nurmikon kaikkine vaatimuksineen, LEIKKAAN puita ja pensaita, istutus ei kuulunut yritykseni toimiin tässävaiheessa, eli siis kysymys lieneen se että onko olemassa laskuria joka laskee ylläpitoa ei rakennusta, tai onko jokin helppo konsti jolla voin määritellä ylläpitohommien arvon noin muuten.

itse yrityksen laatia on niin heikkohermoinen näissä hommissa että pitää koittaa siirtää vastuuta toiv. auttavaan yhteisöön :)

Kiitos jo etukäteen kaikille mahdollisille vastaajille.

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus

Puutarhan ylläpitoon liittyvät laskelmat ovat jokaisen puutarhayrittäjän omaa tietoa, joten emme valitettavasti saaneet niitä julkaistavaksi.

Vinkkinä kuitenkin, että muistathan huomioida tuntihintoja ja menekkejä laskiessasi alv:n (24 %) sekä sosiaalikustannukset.Arvostele vastaus kysymykseen "Puutarhan hoitotyöt / Puutarhan ylläpidon kustannusten laskeminen":

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Kahvinporot
   Hei, voisiko  kahvinporoja hyödyntää mitenkään puutarhan hoidossa,  esim. lannoitteena  tai   karkotteena v...
kultapallon leviäminen
  Hei Kaikki Pirteät Puutarhan Ystävät.  Olisiko kellään antaa vinkkejä siihen , miten voi estää Kultapallon leviäm...
Jätelava vs. komposti
Hei,taloyhtiömme hankkii syksyisin pihatalkoisiin jätelavan lehdille ja muulle puutarhajätteelle. Mietinkin, onko mahdollista/järkevaa korvata lava ha...
Mikä kasvi
Olen aloittelija puutarhan hoidossa..Voitteko antaa vihjeitä mikä perenna olisi kyseessä.?Kuvaa ei ole, tuntomerkkeinä vihreät pyöreän...
Vanha pihapiiri
Hei,Ostin kolme vuotta sitten vanhan mummonmökin.Se oli ollut useita vuosia asumatta ja pihamaa oli villiintynyt ja luonnontilassa. Niitin pihapiiriä aika koval...
Kuivattu herne viljelykierrossa
Sekatavarakaupan kuivatusta herneestä tulee hyvää rokkaa, mutta itääköhän kova e...
Kukkasipulien kylmäkäsittely ja istutus vasta keväällä?
Hei.Olemme muuttamassa omakotitaloon maaliskuun alussa ja sormet syyhyävät päästä keväällä puutarh...