Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Pihasuunnittelu aihealue Seuraava
pvm: 6.2.2012 7:16

Kysymys: Etsitään pihasuunnittelijaa 8000m2 tontille.

Pihasuunnittelu

Heippa,

Eli etsinnässä meillä (minulla ja miehelläni) on pihasuunnittelija. Alamme rakentaa 8000m2 tontillemme Pohjois-Savoon huhti-toukokuussa. Pihaa olisi tarkoitus alkaa myllertämään samaan aikaan. tontti on PELTOTONTTI, maaperä n. 40cm peltomultaa, jonka jälkeen hiekkamaata.

Haluaisimme ammatti-ihmisen apua ja hyviä vinkkejä. Mistä kannattaisi lähteä etsimään tällaista? Budjettimme pihasuunnittelijalle ei ole suuri, joten pihasuunnittelufirmoja emme ole tämän takia edes katsoneet.

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Pihasuunnittelutoimistot ja pihasuunnittelijat tekevät myös konsultointikäyntejä, jolloin he voivat antaa paikan päällä ohjeita ja vinkkejä alueen rakentamiseksi ja suunnittelun pohjaksi. Pelkästään jo suunnittelijan henkilökohtaisesta käynnistä on apua. Kirjallisesti laadittu pihasuunnitelma (piirrokset ja kasviluettelot) maksavat, mutta säästävät aikaa ja loppujen lopuksi myös rahaa (ei tule vääriä taimihankintoja). Esimerkiksi via Garden Oy tarjoaa mainiota Tee se itse -pakettia, joka sisältää kattavat suunnitelmat ja ohjeet pihan tekemiseksi (toiveiden mukaan toteutettuna). Sen pohjalta on helppoa lähteä toteuttamaan omaa puutarhaansa; pala palalta ja vaikka pikku hiljaa. Asiantuntijan laatima pihasuunnitelma maksaa kyllä hintansa takaisin ja lopputuloksesta tulee kestävä ja upea. Googletin Pohjois-Savon ja pihasuunnittelun. vastauksena tuli mm. Kodin Terra, Saraniitty.fi ja Pihakolmio.fi. Kysyminen ja kilpailuttaminen kannattaa aina. Linkistä pääsen via Gardenin sivuille; kannattaa tiedustella myös heidän hintojaan.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Pihasuunnittelu / Etsitään pihasuunnittelijaa 8000m2 tontille.":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: