Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Piharakenteet aihealue Seuraava
pvm: 9.3.2005 9:14

Kysymys: Kissat riesana

Piharakenteet

Pihalla juoksentelee 2-3 kissaa jotka alkavat pikku hiljaa käydä hermoille. Ne tekevät tarpeitansa terassille, autotalliin, auton päälle jne. Se mikä tässä on kaikkein ikävintä on tuo mielettömän paha haju ja eihän se muutenkaan ole mukavaa että kissat pissaa omalle pihalle. Miten estää tämä kissojen touhu omalla pihalla? Löytyykö jotain ainetta/tavaraa mikä karkoittaa kissat omalta pihalta? Ennen asiat hoidettiin haulikolla, mutta tämä ei taida olla sopivaa vaikka välillä mieli tekisi. Odottelen kesää kauhulla kun tietää mitä ne voi tehdä lapsien hiekkalaatikolla. Tietenkin hiekkalaatikon voi peittää, mutta tämä on mielestäni väärin että tällaista joutuu tekemään omalla pihalla. Kyseessä ei ole villikissoja. Kiitoksia etukäteen avusta!
Kysymyksiä: 16 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Luonnollisin keino on hankkia koira. Joku totesi, että hanki ilkeä kissa. Eläinkaupasta saa kissakarkotetta, mutta sen vaikutus voi olla lyhyt. Sitruunankuoret voivat tehota, mutta niistä tulee kovin kompostimainen ilme pihalle.

Arvostele vastaus kysymykseen "Piharakenteet / Kissat riesana":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Loistojasmikkeissa tauti?
Minulla on pihassa 7 kpltta loistojasmikkeita (vyöhyke VI). Pensaat ovat muutaman vuoden vanhoja ja nyt jokaisessa on lehdissä mustia pilkkuja, lehdet ovat hiuk...
Ötökät huonekasveissa
Hei, en tiedä onko tämä sopiva paikka kysellä tätä, mutta kuitenkin. Minulla on ötököit&a...