Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Piharakennukset aihealue Seuraava
pvm: 29.4.2011 14:45

Kysymys: Kysymyksiä autotallista

Piharakennukset

Suunnittelemme autotalli/autokatos/varaston rakentamista. Täytyykö autotallin lattian koron olla aina vähintään 300 mm vai onko siitä joitain poikkeuksia? Mieluiten välttäisimme kokonaan luiskan rakentamisen, mutta jos sellainen täytyy tehdä, luiskan tulisi olla mahdollisimman lyhyt. Voiko luiskaa jatkaa tallin sisäpuolelle? Suunnitellun autotallin pituus olisi 6 metriä.
Vihti, 
Kysymyksiä: 21 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Oheisen Rakentamismääräyksen kohdan 3.1.1 mukaan Kellarin lattiaa lukuun ottamatta on maanvastaisen lattian yläpinnan oltava vähintään 0,3 m rakennuksen ulkopuolella olevan maanpinnan yläpuolella. Tuosta ei ole mahdollisuutta poiketa kuin erikoistapauksissa. Paikallinen rakennuslupaviranomainen voi myöntää tuohon poikkeuksen. Jos kyse on autokatoksesta, poikkeaminen on todennäköisesti helpompaa.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Piharakennukset / Kysymyksiä autotallista":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Laadukkaita isoja tuijia?
Hei,Olen kevään koittaessa hankkimassa Espoon kotimme pihaan noin 6 kpl isoja (yli 150 cm) tuijia, Brabant & Smaragd.Mistä saisi laadukkaita isoja taim...