Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Piharakennukset aihealue Seuraava
pvm: 10.7.2012 8:46

Kysymys: Krillin piippu

Piharakennukset

Teimme huvimajaan grillin jonka päälle tuli huuva ja piippu.Ongelma huuva ei vedä. Piipussa on sisäpiippu jonka supistukseen savu näyttäisi törmäävän.Kysymys voinko poistaa sisäpiipun jolloin savu pääsee vapaasti piipun läpi?Piipun koko on 25*25 ja sisäpiippu pyöreä pienempi alumiini putki olisiko 17cm? (eristevara). Piippu menee katto laudoituksen läpi muuten vapaasti, grillissä poltetaan hiiliä. Onko piippu laillinen/laiton ilman sisäpiippua?
Kysymyksiä: 10 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Ensimmäiseksi pitää varmistaa, että tuloilmaa on riittävästi. Sen jälkeen kannattaa laskea huuvaa alemmaksi, jos mahdollista. Jos tämäkään ei auta, pitää sisäpiippu poistaa ja tehdä huuvan kantikkaan piipun ympärille paloeristetty rakenne.

Arvostele vastaus kysymykseen "Piharakennukset / Krillin piippu":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: