Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Pihan pinnat ja rakenteet aihealue Seuraava
pvm: 16.11.2012 10:34

Kysymys: Mistä korukiviä betonin koristeiksi?

Pihan pinnat ja rakenteet

olen nähnyt itse valettuja betonilaattoja 1m x 1,5m , joissa mukana sora/sepeli, mutta, kun niissä on mukana myös korukiviä , erilaisia , ja luulisin kuvan perusteella että ovat aitoja, niin kysymys kuuluukin : että mistä ihmeestä noita esm.fluoriitti, meripihka, saa tuommosia suuria määriä, en ole nähnyt edes kivimessuilla, täytyy olla suorastaan säkkitavaraa.
En ole koskaan moisiin törmänny ennen, ja nyt on saatava tietää , miten tuommoset määrät korukiviä on käytännössä mahdollisuus saada.
siikajoki, suomi
korut.,kivet,kankaat
Kysymyksiä: 3 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Koruntekijäthän hankkivat kiviä askarteluliikkeistä tai tilaavat ulkomailta. Jonkinlaisia, tavallisia koristekiviähän myydään myös marketeissa. Tähän kysymykseen uskomme parhaimman vastauksen tulevan palvelumme käyttäjiltä. Kertokaahan kysyjälle vinkkejä, mistä saisi betonitöiden koristeeksi aitoja korukiviä säkkitavarana?

Arvostele vastaus kysymykseen "Pihan pinnat ja rakenteet / Mistä korukiviä betonin koristeiksi?":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: