Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Parvekepuutarha aihealue Seuraava
pvm: 6.4.2013 9:18

Kysymys: Muovinen säilytyslaatikko taimikasvatuksessa?

Parvekepuutarha

Haluaisin kasvattaa siemenistä basilikaa, kurkkua, tomaattia ja mäkimeiramia. Meillä on melko viileä ja vaihtelevanlämpöinen huoneilma (n. 20 astetta) ja lisäksi valoisilla ikkunoilla on vielä kylmempi (ei pattereita).

Minulle tuli idea, että käyttäisin muovista kirkasta kannellista säilytyslaatikkoa (noin 30 cm korkea Orthex) taimien "kasvihuoneena" ikkunalla. Soveltuukohan se tällaiseen käyttöön?
Kysymyksiä: 4 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Orthex käyttää testattuja ja hyväsyttyjä materiaaleja ja valvoo tuotantoaan tiukasti. Mikäli laatikkosi pohjassa on elintarviemuovista kertova symboli (pikari ja haarukka neliössä), niin voit mainiosti käyttää säilytyslaatikkoa myös kasvihuoneena. Muista kuitenkin huolehtia ilmastoinnista ja vältä liikakastelua. "Ainut Orthex-tuote, joka ei sovellu elintarvikekäyttöön on 38 L (tuote nro 504) varastolaatikko. Se on valmistettu uusiomuovista. Muutoin laatikoita voi vallan mainiosti myös käyttää taimikasvatukseen." - Helena Biskop / Marketing Assistant, Orthex Group -

Arvostele vastaus kysymykseen "Parvekepuutarha / Muovinen säilytyslaatikko taimikasvatuksessa?":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Parhaat lamput taimikasvatukseen
Aikaisemmin olen käyttänyt taimikasvatuksessa sisällä energiansäästölamppuja, mutta nyt on tullut markkinoille entistä enemmä...