Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Muut aihealue Seuraava
pvm: 10.6.2020 10:17

Kysymys: Saksankurjenmiekka

Muut

Miksi saksankurjenmiekan ennen niin tummansiniset kukinnot suurelta osin haalistuneet....kauhtuneen siniset/vaaleat rumat? Olleet samalla paikalla jakamattomina kymmenisen vuotta??


Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Saksankurjenmiekat. Ovatpa harmillisesti haalenneet. Voisit kukinnan jälkeen, vaikka heinäkuussa ottaa lapion käteen ja kaivaa juurakot yös.Jaa juurakot reilunkokoisiin osiin ja istuta uudelleen. Juurakko istutetaan pintaan niin että sen päälle tulee vain pari senttiä multaa. Jos sinulla on kompostia laita sitä kuopan pohjalle. Joku muukin lannoite käy, esim. kanankakkarakeet. Käytä kuitenkin maltillisesti, tärkeintä on että jakotaimet juurtuvat. Kastele hyvin. Sitten jäät jännityksellä odottamaan seuraavaa kukintaa.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Saksankurjenmiekka":
Liisa 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: