Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Muut aihealue Seuraava
pvm: 2.4.2022 18:44

Kysymys: Missä Teiltä on tullut ilmoitus, että olen voittanut jonkin palkinnon "Rakennuspaketit" tms. voitostani vuonna 2022?

Muut

Kävin tässä sivustoilla taas vähän laajemmemmin ja havaitsin siellä voittaneeni jotain palkintoa, mtta mitä? n tiedosta saaneenis siitä mitään tietoa ennen tätä havaintoani.

Mitään en tiedosta saaneeni tai muutakaan ilmoitusta.

Siis missä mennään ja mitä pitäisi tehdä?

Tulen tekemään remonttia taas keväällä mökilläni ja jos siihen olisi jotain lisäapua tarjolle niin olisin kiinnostunut edelleen siitä.
Kysymyksiä: 1 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Hei, 

olette voittanut rakennuspaketin v. 2012 messuilta: https://www.rakentaja.fi/artikkelit/8887/messuarvonnan_voittajat.htm

Terveisin,
Tiina / Rakentaja.fi

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Missä Teiltä on tullut ilmoitus, että olen voittanut jonkin palkinnon "Rakennuspaketit" tms. voitostani vuonna 2022?":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: