Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Muut aihealue Seuraava
pvm: 19.5.2014 1:19

Kysymys: Mikä viestipalvelu?

Muut

Heippa.
Miten teillä viestipalvelu toimii? Kenelle mää voin lähettää viestejä ja kuka voi mulle, mistä mää saan viesti kaverit selville? Täytyykö mun esitellä ensin jotenkin itseni?
Hei vaan, terveisin Kirsi Leskinen.
12syksy@gmail.com

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus

Hei vaan Kirsi!

Viestipalvelu toimii kaikkien käyttäjiemme kesken - ts. voit lähettää yksityisviestejä haluamillesi henkilöille (viestin vastaanottajaksi ko. henkilön nimimerkki) ja vilkkuva kirjekuori nimesi perässä kertoo sinulle lähetetyistä viesteistä. Viestipalveluun pääset Jäsentilisi tai vaikka Keskustelupalstan kautta...

Puutarha.netissä voit toimia, viestiä ja osallistua keskusteluihin ihan vain nimimerkilläsi. Sinun ei tarvitse, ellet itse jostain syystä niin halua, esittäytyä kenellekään. Yksityisviestejä voit lähetellä tarvittaessa niille nimimerkeille, joille sinulla on "yksityistä" asiaa.

Tervetuloa palvelumme pariin ja mukavaa kesää!

 Tv. Saija Rimpelä (nimim. päätoimittaja)

 Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Mikä viestipalvelu?":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: