Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Muut aihealue Seuraava
pvm: 6.7.2009 20:5

Kysymys: Kesämökin osto

Muut

Olen ostamassa v.90 rakennettua lautamökkiä.Nyt askarruttaa pitäisikö mökki kuntokartoittaa?Jos kartoitusta ei tehdä ,mikä on myyjän vastuu?

Kysymyksiä: 168 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Ostaja vastaa kaikesta siitä, mitä voi nähdä ryömimällä, konttaamalla kävelemällä, kiipeämällä ja kaikella muulla tavalla rakenteita rikkomatta. Myyjä vastaa siitä, että hän ilmoittaa talosta kaiken tietämänsä, ja mahdollisista salaisista vioista. Jos kyse on pienestä mökistä, kuntokartoitusta kannattaa harkita. Jos sinulla ei ole itselläsi mitään käsitystä rakennuksen kunnon arvioinnista, kannattaa kartoitus ottaa. Se ei vähennä myyjän vastuuta, koska tarkastaja tarkastaa vain näkyvät rakenteet.

Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Kesämökin osto":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Punainen lupiini
Olen yrittänyt kasvattaa kesämökin pihalla (Mikkelin läänissä) punaista lupiinia. Yhdestä siemenpussisista vain yksi kukka lähti k...