Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Muut aihealue Seuraava
pvm: 21.6.2013 5:41

Kysymys: Autotallin edessä oleva betonilaatta lohjennut

Muut

Miten ja millä tulee korjata autotallin edessä oleva betonilaatta? Laatasta on lohjennut nurkka, noin 50cm*50cm. Näkyvissä n. 1-2mm rako. Kun vesi menne rakoon ja pakkaset tulee, niin luultavasti ei tee sille hyvää.

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Laatan alla oleva kiviaines on ilmeisesti ollut huonosti tiivistettyä, tai talven routa on tehnyt tehtävänsä. Paina laatan alle uretaania niin, että murtunut laatan osa nousee ylös. Noston jälkeen voit ottaa syntyneen sauman auki kulmahiomakoneella ja täyttää sen pakkasenkestävällä saneerauslaastilla. Huolehdi siitä, että betonin sisällä olevat teräkset tulevat suojattua.

Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Autotallin edessä oleva betonilaatta lohjennut":
Jäsenen jaaskema antama (24.6.2013 9:11) kommentti

Kiitos vastauksesta. Murtuma ei johtunut mainitsemistasi syistä, vaan pyöräalustainen kaivinkone ajoi huolimattomuuttaan nurkan yli :(

Jäsenen ruosu antama (24.6.2013 9:42) kommentti

Urakoitsijalta voi vaatia korvausta...!

Jäsenen JR454159223 antama (24.6.2013 10:21) kommentti

Betonin alusta ei ole ollut kuitenkaan ilmeisesti aivan kunnossa. Olisit pannut kysymykseesi heti syntymissyyn, joten virall. vastaus olisi saattanut olla hieman toisenlainen. Nyt se on yhdistelmä edellisistä vastauksista, mutta ei aivan päivänselvä tapaus. Siihenkin on hankala ottaa kantaa, kun kysymys selityksineen on vielä "auki".

Kaikki ei ole sitä, miltä se näyttää!


Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Perennapenkki varjoon
Asun V -alueella oulun lähellä ja suunnitteilla on perennapenkki paikkaan jossa talo on edessä sekä itä- että eteläpuolella ja autotall...