Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Muut aihealue Seuraava
pvm: 24.8.2021 11:29

Kysymys: asta-messut

Muut

Minulle piti tulla lippu sähköpostiin, mutta onkohan se mennyt roskiin, kun ei vielä näy? Uutta en näköjään voi varata. Ehdin roskapostitkin jo hävittämään.

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Ratkaisu lipun mahdolliseen katoamiseen löytyy todennäköisesti  omasta sähköpostistasi.  Koneen turvajärjestelmät ovat siirtäneet lippulähetyksen 
todennäköisesti roskapostiin.  Roskakori on se hakemisto, jota itse tyhjennellään ja täytetään.  En muista olisinko koskaan tyhjentänyt roskapostia.  Nyt, kun tarkistin siellä, oli seitsemän postia, mitkä koneeni on suoraan siirtänyt roskapostiin.  Itse en ole erityisen hyvä tietokoneasioissa, mutta joku osaa varmasti tarkastaa onko poistettu roskaposti vielä jossain pilvipalvelimessa.   

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / asta-messut":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: