Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Mullat ja lannoitteet aihealue Seuraava
pvm: 13.9.2016 18:50

Kysymys: Koirankakan käyttö puutarhalannoitteena?

Mullat ja lannoitteet

1950-luvulla lannoitti menestyvä vihannesten ja juurikkaiden viljelijä Vihdissä peltojaan lehmänlannalla. Voiko kotipuutarhuri, jolla on terve keskisuuri labradorkoira, käyttää samaa kakkaperiaatetta omassa puutarhassa kituliaasti kasvavien tilli- ja ruohosipulipenkkien lannoituksessa? Veden ja kalkin ohella...
Kysymyksiä: 11 kpl
Jäsenen MrSeppo antama (14.9.2016 9:27) kommentti

K?iitos saamastani hyvästä vastauksesta. Oli 5 tähden arvoinen, mutta kännykkäni juuttui pelkästään kahteen tähteen, josta pyydän anteeksi.
Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Periaatteessahan koirankakka on maatuvaa ja ravinnerikastakin ainesta, mutta valitettavasti se voi sisältää myös erilaisia loisia ja vaarallisiakin bakteereita, sekä erilaisia ruuan mukana tulevia kemikaaleja. Puutarhassa sitä voi käyttää kompostoituina pensaisiin ja istutuksiin, mutta syötäviin kasveihin ja vihannesmaalle emme sitä suosittele.

helianthemum
Arvostele vastaus kysymykseen "Mullat ja lannoitteet / Koirankakan käyttö puutarhalannoitteena?":
Puutarha.net Vastaajat

Kommentoi:*


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Japaninjalopähkinä
Japaninjalopähkinän pähkinän käyttö ja säilytys elintarvikekäytössä?...