Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Mökki ja piha aihealue Seuraava
pvm: 28.5.2020 15:29

Kysymys: Myyrie hävitys pihalta

Mökki ja piha

Millaisia keinoja teillä on myyrän (paljon) hävittämiseen nurmikko pihalta. Elikkä toimivia tapoja. Kiitos paljon jo etukäteen. 

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Myyrien hävittäminen pihasta. Valitettavasti varmaa konstia myyrien hävittämiseen ei ole. Kontiainen-maamyyrä on rauhoitettu, se ei vioita kesveja, mutta tekee kekoja. Myös vesimyyrä tekee kekoja joissa reikä on sivulla. Sinulla harmina ilmeisesti ovat keot nurmikolla. Ei auta muuta kuin ripotella koloon kanankakkaa jal levittää keot. On olemassa myös syötti nimeltä Klerat, sitä löytyy puutarhamyymälöistä. Joskus myyrät yllättäen häipyvät tontilta. Kaikenlainen liike pihalla häritsee, ruohonleikkuu lapset kissat. Vielä on karkoittimia jotka häiritsevät ultra-äänellä myyriä. Täytyy toivoa että ne poistuisivat oma-aloitteisesti.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Mökki ja piha / Myyrie hävitys pihalta":
Liisa 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Harmaantuva tammi
Miksi tammemme lehdet harmaantuvat jo keskikesällä. Kasvupaikka on ilmava iltapäiväauringossa. Maa on loivasti viettävää tiivistä...
Nopeasti kasvavia pensaita
Jouduimme kaatamaan anopin pihalta vaahteran ja karsimaan tammesta oksia. Samalla naapurin takapihan hurja romumäärä tuli oikein näkyviin. Heillä...