Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Maalaustyöt aihealue Seuraava
pvm: 24.3.2022 12:27

Kysymys: Saunan tummat kattopaneelit

Maalaustyöt

Hei! 1959 rakennetun talon saunan remontti kyseessä. Katto- ja seinäpaneelit on mahdoton irrottaa, koska ovat rakennusvaiheessa laitettu jotenkin betoniin kiinni. Uudet seinäpaneelit tulevat vanhojen päälle, mutta katto on ongelma. Miten saisin tummat paneelit vaaleammiksi?? Onko olemassa jokin peittävä maali, joka sopii saunatiloihin?
Tuusula, 
Kysymyksiä: 4 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Saunavaha soveltuu saunan puupintojen käsittelyyn. Saunavahalla voidaan käsitellä niin saunan lauteet kuin seinä- ja kattopaneelitkin.
Saunavahoista löytyy värit: musta, valkoinen, harmaa ja ruskea.
Sanavahoja on usealla maalinvalmistajalla.
 

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Maalaustyöt / Saunan tummat kattopaneelit":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

omenan varastotaudit
Mistä johtuvat erikoisesti Åkerö-omenaa vaivaavat tummat pilkut, jotka ilmestyvät parin viikon varastoinnin jälkeen? Myös Antonovkassa on pi...
Palmuvehkassa kirvoja
Miksi palmuvehkaan on tullut kirvoja? Mitä olen tehnyt väärin? Saako asian korjattua, kun poistin nämä uudet vaaleanvihreät versot kokonaan,...