Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Maalaustyöt aihealue Seuraava
pvm: 25.4.2018 17:0

Kysymys: Mitä maalia

Maalaustyöt

Tervehdys!  Hankala kysymys:  Olen uusimassa sinkittyjä veneteloja mökin järvirantaan. Edelliset vastaavat ruostuivat alta aikayksikön. Nyt tarkotuksena olis pohjustaa ne uutena ruosteenestolla ( Ferrex), mutta mitä päälle, jotta  ne kestäisivät  mekaanista kulutusta ja vedenkin vaikutusta hiukkasen pitempään kuin  kaksi- kolme kautta. Osa  teloista on jatkuvasti vedessä.   
Jäsenen ruosu antama (27.4.2018 13:39) kommentti

Olisikohan se mitenkään ekonoomisesti puolustettavissa; että jos laittaisi kumista tai teflonista ne telat...?
Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Mielestäni parhaan lopputuloksen saat sinkityille teloille kun annat ne ennen asennusta teollisuusmaalarin maalattavaksi, maalaus hyvinkin tehtynä ei tule pitkään kestämään mekaanista kulutusta.
Harkitse kuitenkin rosteri telien hankintaa.
 

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Maalaustyöt / Mitä maalia":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

paneelikatto
Käykö COLORIA SISÄKATTO maali ikivanhaan paneelikattoon joka on luultavasti lakattu aikoinaan ? Kysyn siksi kun ei tääll&...
Kaalilajikkeista tarkempaa tietoa
Hei! Yritin etsiä puutarha.net sivulta tietoa kaalilajikkeista ja on tietenkin muutama lajike ja tieto mitä tarvitsisin ihan opinnoissani.Mitä kukkakaali l...
Mitä nämä on?
Mitä nämä ovat, ilmestyvät perunapenkkiin mutta eivät ole perunoita, tuoksuvat sienelle?...