Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Maalaustyöt aihealue Seuraava
pvm: 7.8.2020 7:53

Kysymys: Maali halkeilee katoss

Maalaustyöt

Maali irtoaa piipunjuuresta katossa,katto on nk. ruiskurapattu, maalattiin viimekäsänä ensin tartuntamaalilla sitten sirolla. Kosteutta en ole havainnut. Maalia on irronnut n 20 m2/cm alueelta. Miten korjaan?
Jäsenen J6331111015 antama (10.8.2020 16:45) kommentti

Lisäkysymyksen vastaus oli outo, saman asian kerroin jo kysymyksessä


Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Kuulostaa vähän haastavalta, jos tuo tartuntamaali ja Siro ei ole pelittänyt. Ruiskutasoitetun katon osaa korjata vain maalari, joka on niitä tehnyt eikä sittenkään paikkausta tahdo saada huomaamattomaksi. Yksi keino olisi yrittää leikata monitoimisahalla kattoa auki piipun ympäriltä joku tasalevyinen alue katon koolauksista riippuen, esim. 200 mm leveä kaista. Siihen sitten uusi kipsilevy ja maalataan Sirolla sileäksi.
 

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Maalaustyöt / Maali halkeilee katoss":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

sileäpintainen moderni istutusallas
Hei!Nykyään näkee paljon istutusaltaita jotka ovat pinnaltaan maalattuja tai rapattuja. Teimme itse altaan lecaharkoista liimaten jonka tasoitimme ja maala...