Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Maa- ja pohjarakenteet aihealue Seuraava
pvm: 9.9.2013 21:27

Kysymys: homeenpesu

Maa- ja pohjarakenteet

Mitenkäs betonilattian home pesun kanssa tasoite on pinnassa tehooko pesu betonin sisältä hometta vai kasvaako betonin sisällä home? Jos pinnan eka home pesee ja sit hioo niin poistuuko home vai kuinka se pitäisi tuhota kiitos? Ollut enne muovimatto päällä

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Normaalisti betonin sisällä ei kasva hometta. Ainoastaan jotkut lattiasienet voivat kasvattaa rihmastoa betonin halkeamiin. Mielestäni voit käsitellä pinnan homeenpesuaineella ja hioa pinnan sen jälkeen. Homepesun voi toistaa, kun näet tuloksen.

Arvostele vastaus kysymykseen "Maa- ja pohjarakenteet / homeenpesu":
Jäsenen marksto antama (11.9.2013 10:15) kommentti

Normaalisti rakenteissa ylipäätään ei kasva hometta. Toivottavasti syyt on selvitetty ja korjattu. Pelkkä homepesu tai hiontakaan ei pidemmän päälle poista varsinaista ongelmaa.


Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: