Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Lämmitys aihealue Seuraava
pvm: 20.7.2004 10:34

Kysymys: Vesikiertoisen lattialämmityksen käyttöönotto osa 2.

Lämmitys

Eli lisäys edelliseen vastaukseen. Kyse ei ole siitä että lattialämmitys on otettu pois käytöstä koska siinä olisi jotain vikaa, eli kaikki on siltä osin kunnossa. Mitä nyt kannattaisi/pitäisi tehdä että saisin sen uudelleen käyttöön, minkälaisita noin rahasummista puhutaan? Olin ajatellut asentaa sähköisen lattialämmityksen, mutta kun selvisi että olisi valmius vesikiertoiseen niin pääti luopua sähköisestä. Tällä tavall ainakin säästyn aika lailla turhasta työstä, eikö näin?
Kysymyksiä: 16 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Tutki kuitenkin tuo AJK:n esittämäsähkökaapelin asennus, kun otat putkien päät auki. Jos olet varma, että putket kestävät, voit järjestää vesikiertoisen lattialämmityksen. Ota suunnittelija töihin. Hän osaa laskea vesivirrat, ja suunnittelee putkistot. Tuo tarvitsee ainakin pienen vesivaraajan, ehkä kuution kokoisen. Lämminvesivaraajaa et voi käyttää. Luulisin, että tuo kaikki uusine varaajineen, pumppuineen ja putkistoineen maksaa 12 - 15 000 euroa. Paljon edullisemmin tuskin pääset.

Arvostele vastaus kysymykseen "Lämmitys / Vesikiertoisen lattialämmityksen käyttöönotto osa 2.":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Kuusiaidan kasvatus
Meillä on n. 30 cm korkeita kuusentaimia istutettu kesällä 2012 (ostettu taimistolta), ja toiveena on tietysti saada komea, tiheä kuusiaita. Osa taimi...
Pylväshaapa vai tavallinen haapa - Miten erottaa pienenä
 Mistä erottaa pylväshaavan ja tavallisen haavan taimen jo 20-30cm korkeana? Onko niillä ulkonäköero.  Pusikossa on ilmeisesti molempia...