Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Lämmitys aihealue Seuraava
pvm: 22.10.2009 12:22

Kysymys: sulanapitokaapeli

Lämmitys

Missä lämpötilassa sulanapitokaapeli(ensto plug heat) pitäisi kytkeä päälle.Kaapeli pyöritelty vesimittarin päälle mökillämme.Tilassa ei ole muuta lämmitystä. Mökillämme entinen omistaja pitänyt peruslämpöa päällä tuvassa ja makkarissa ,mutta pesuhuoneessa ja saunassa ei jossa vesimittari on.Onko tämä ihan ok vai pitäisikö sinnekkin patteri asentaa.

Kysymyksiä: 168 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Olet tekemässä viritystä, joka pettää jossain vaiheessa. Kun Sähkö on pois pari tuntia, mittari voi jäätyä. Minä asentaisin patterin tilaan. Se lämmittää seinät ja tällöin lämpökapasiteetti riittää muutaman tunnin sähkökatkoon.

Arvostele vastaus kysymykseen "Lämmitys / sulanapitokaapeli":
Jäsenen Lvivaari antama (23.10.2009 5:39) kommentti

Outoa,että se vesimittari ja putket on aikaisemmin pysynyt sulana jos tilassa ei ole ollut lämmitystä.

Suosittelisin pitämään peruslämmön myös sauna-pesuhuoneissa jos tuvassa ja makkarissakin on. Vesijohdotkin tykkää siitä.


Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: