Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Lämmitys aihealue Seuraava
pvm: 22.10.2007 8:14

Kysymys: suhina pois

Lämmitys

Vaihdoimme taloomme uuden kiertovesipumpun ja Ouman säätimen.Nyt patterit suhisee koko ajan vaikka ilmaus on suoritettu ja pumppu pienimmällä kierrolla.Mistä tämä voisi johtua ja miten tämän häiriön saisi poistettua?
Kysymyksiä: 168 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Ainoa syy, joka tuon voi aiheuttaa, on noin sanottu kavitaatio pumpussa. Mikään muu järjestelmässä ei ole muuttunut kuin pumppu. Jos pumpun painepuolella on venttiili, kuten pitäisi, kurista sitä, ja tarkkaile, häviääkö ääni. Pumppu voi olla tehokas, jolloin imupuolelle syntyy herkästi alipaine. Se aiheuttaa kavitaation, eli vesi höyrystyy kaasukupliksi pumpun juoksupyörissä, ja siitä syntyy ääni. Jos tuo ei auta, kerro lisää äänestä.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Lämmitys / suhina pois":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

patjarikko
Teidän, että kuihtuneet kukat kannattaa leikata pois, mutta : Kannattaako patjarikon kuihtuneet kukat leikata pois? Kun sitä rikkoa on niin paljon...
Kannon poistaminen pihalta
Kaadoimme keskeltä hyvin pientä rivitalopihaamme n. 8- vuotiaan kirsikkapuun, jonka rungon halkaisija oli n. 10cm. Puusta jäi kanto, jonka halu...