Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Lämmitys aihealue Seuraava
pvm: 20.2.2007 0:12

Kysymys: Lattialämmityslevyt

Lämmitys

Olen asentamassa taloon Wirsbon 12mm lattialämmityslevyt ja kaipaan hieman neuvoja. Kyse on 2krs(lämmin kellari+asuinkerros) talosta jonka asuinkerrokseen ollaan levyjä asentamassa. lattia on seuraavanlainen, betoni sen päällä koolaus ja purueriste jonka päällä on n. 20-25mm lastulevy, alakerta on siis lämmintä tilaa. Tällähetkellä lastulevyn päällä on muovimatto. Onko ok jos poistan muovimaton ja asennan lattialämmityslevyt suoraan lastulevyjen päälle? Entä minkälaista höyrysulkua tulisi käyttää lattialämmityslevyjen ja itse pintamateriaalin(laminaatti) välissä? Kelpaako esim. tämä laminaattilattian alle asennettava "ääni-/askeleristemuovi"? Onko jotain muuta tiettyä asiaa mikä asennuksessa tulisi ottaa huomioon kun niitä itse lähtee asentamaan?
Kysymyksiä: 16 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Tässä on ohje suoraan Uponorin kotisivulta: "Asentaminen on yksinkertaista. Aloita peittämällä vanha lattia esimerkiksi aluspahvilla. Lattialämmityslevyt sijoitetaan suoraan aluspahvin päälle ja putket asennetaan uriin. Putkien päälle asennetaan höyrysulku ja päällimmäiseksi uusi lattiapinnoite."

Arvostele vastaus kysymykseen "Lämmitys / Lattialämmityslevyt":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: