Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Lämmitys aihealue Seuraava
pvm: 17.11.2021 17:50

Kysymys: Kysymys lattialämmityksen anturikaapeleista

Lämmitys

Hei,omakotitalossani (rak. 2010) on sähkölattialämmitys. 

Kodinhoitohuoneessa sijaitsee itse kodinhoitohuoneen ja viereisen pesuhuoneen lattialämmityksen termostaatit.

Ne on uusittu, malli on DEVIreg Opti. Oletuksena mittaa lattian lämpötilaa ja sen saa halutessaan muutettua huoneen lämpötilaa mittaamaan. Kuitenkin sellainen erikoisuus havaittiin sähkömiehenkin ollessa paikalla ja myöhemminkin, että kun säädän molempien tilojen eli kodinhoitohuoneen ja pesuhuoneen termostaatit esim. lämpötilalle 28, niin kodinhoitohuoneen lattia lämpenee, mutta pesuhuoneen ei. 

Toisaalta, toisinpäin jos vaikka sammutan kodinhoitohuoneen termostaatin ja lämmityksen, niin sitten kyllä pesuhuonekin lämpenee normaalisti.Missä vika voisi olla? Näenkö jollakin kameralla missä anturikaapeli menee?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Kysymys on siksi spesiaali, että itse ottaisin yhteyden suodaan valmistajan asiakaspalveluun, josta selviää helpoiten onko kysymyksessä esim. asennusvirhe, laitevika tai ohjelmoinnin epäonnistuminen.
Osoite liitteenä: asiakaspalvelu.fi@danfoss.com

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Lämmitys / Kysymys lattialämmityksen anturikaapeleista":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: