Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Lämmitys aihealue Seuraava
pvm: 20.1.2022 4:38

Kysymys: Jakotukki tiputtelee vettä, paineet eivät pysy

Lämmitys

Lattialammityksen paineet ovat olleet 0,7. Tällä ei lämpö nouse kunnolla toiseen kerrokseen asti. Nostin kokeeksi 1,5 asti, tuosta ne putoavat takaisin yhden paikkeille alle viikossa.

paisuntasäiliö kuulostaa koputettaessa aika kiinteällä, olisiko kalvo rikki? Samalla huomasin, että teknisen tilan jakotukki, kosteille tiloille, tiputtelee silloin tällöin vettä paluupuolen säädön juuresta, liitos aavistuksen kostea. Onko tällaiselle enää mitään tehtävissä itse?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Tarvitset lattialämmitystä korjaamaan lattialämmitysasennusyrityksen nimissä korjautöitä tekevän korjausmiehen.  On mahdollista ,että verkosto tulee kuntoon, mutta, jos ei tulekkaan kuntoon, niin kenen on vastuu, kun yli jenkojensa kiristetty paluuputki tyhjentää koko mahdollisen vesimäärän parkettilattalle yhden yön aikana.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Lämmitys / Jakotukki tiputtelee vettä, paineet eivät pysy":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

crotonin leikkaaminen
hei...taasen on kysyttävääMinulla on tosi...tosi vanha croton, oikea vanha herra. Olen saanut sen isoisältäni ~ v. 1970. Pituutta tälle vanh...