Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 17.3.2017 7:25

Kysymys: Vesikiertoinen lattialämmitys

Kylpyhuone ja sauna

Hei!Olen teettämässässä kylpyhuoneen ja saunan täys remonttia, asunto on rivitalo ja taloyhtiössä. Yhtiössämme ei ole tehty kylppäriremontteja vielä.

Tarkoitus on uusia laatat lattiaan ja seiniin ja vaihtaa saunan panelit sekä kalusteet.

Kylpyhuoneessa on käyttöveteen kytketty lattialämmitys. Taloyhtiön tekninen isännöitsijä sanoi että ko. lattialämmitystä ei saisi enää kytkeä vesikiertoon vaan se pitäisi muuttaa sähkökäyttöiseksi. Kysymys: Koska lattialämmitykseen ei remontin aikana kosketa niin, onko se tällöin muutettava sähkökäyttöiseksi?

Taloyhtiössämme päätetään ensiviikolla se että, maksaako taloyhtiö lattialämmityksen muutostöihin tarvittavat tarvikkeet, töitä taloyhtiö ei maksa. 

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Tekninen isännöitsijä on oikeassa.  Jos ei muuta riittävää lämmitystä ole kuin vanha lattialämmitys, on taloyhtiön asennettava uusi lämmitys tilalle.  Sähkölämmityksen osalta on huomattava, että sähkö tulisi osakkaan mittarin kautta ja se ei olisi tasapuolista osakkaita kohtaan.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Vesikiertoinen lattialämmitys":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: