Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 1.7.2012 22:13

Kysymys: Vesieristys

Kylpyhuone ja sauna

Uusi rakenteilla oleva omakotitalo. Miten vesieristys tehdään kun khh-, kh- ja saunan lattian valuissa on halkeamia. Mikähän mahtaa olla valmis-betonimassoissa vikana kun halkeamia syntyy herkästi. Suojasin valun jälkeen lattiat muovilla ja kastelin muutamaan kertaan muovin alle, mutta eipä auttanut. Olen kuullut muidenkin vallittavan samaa ongelmaa

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Nykyiset lattiavalubetonit ovat voimakkaita massoja ja niiden sementtipitoisuus on varsin korkea. Tämä saattaa aiheuttaa betonilaatan halkeilua ensimmäisten tuntien aikana. Lattian pinta hiotaan normaalisti ja halkeamat täytetään ensin tasoitteella ja sen jälkeen tehdään ylitasoitus. Betonilaatta ei halkea ainakaan merkittävässä määrin tasoituksen jälkeen. Päälle voi huoletta tehdä vesieristyksen.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Vesieristys":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: