Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 5.9.2012 9:9

Kysymys: Valumarmorialtaan kiinnitys.

Kylpyhuone ja sauna

Rakennusmies tuli ja kiinnitti hanan altaaseen (ns. "halpis" valumarmoriallas), allas ei ole kuitenkaan mitenkään kiinni allaskaapissa. Tavallisesti kai allas kiinnitetään liimaamalla allaskaappiin. Valitettavasti meillä putket ovat nyt niin lyhyet ettei liimalle ja liimaamiselle juuri jää tilaa eikä allasta voi siis raottaa riittävästi liiman pursottamiseksi (ainakaan kunnolla). Voiko altaan kiinnittää ja/tai kiinnitystä vahvistaa esim. kulmaraudalla, jos onnistun jonnekin liimaakin pursottamaan? Voiko "valumarmorialtaaseen" ruuvata mitään kiinni alapuolelta vai käykö huonosti ja ylipäänsä "imaiseeko allasmateriaali ruuveja"?
Kysymyksiä: 3 kpl

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Ruuvia ei voi porata marmorialtaaseen, koska se voi haljeta. Paina tulitikut altaan ja tason väliin. Paina sen jälkeen silikonia rakoon ja saumaa se ulkopuolelta kauniisti.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Valumarmorialtaan kiinnitys.":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: