Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 29.9.2021 19:24

Kysymys: Tapetti+lasiseinä kylpyhuoneessa

Kylpyhuone ja sauna

Hei!

Meillä olisi haaveissa saada kylpyhuoneeseen "maisemaseinä", jollaisia olemme nähneet joissakin kylpylöissä. Kylpyhuoneeseen tulossa siis yksi "tyhjä" seinä, johon haluaisimme tehostetta. Tähän ollaan pohdittu ratkaisuksi seinän tapetointia maisemakuvalla ja tapetin peittämistä lasilla. Mitä tällaisessa tulisi ottaa huomioon? Varmaankin vesieristys ja lasin huolellinen saumaaminen, ettei vesi pääse sisään. Vai kannattaako suoraan harkita jotain maalattua lasia tms.?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Maisetapetit ovat kyllä tuttuja, mutta pseuhuoneessa harvinaisia.  einän pitäisi mielestäni olla, kuten muutkin seinät, vesieristetty jne.  Seinän suojalasittaminen vaatii karkaistut  tai laminoidut lasit.  Itse ajattelin ympärilaminoituja kosteuden ketsäviä lastulevyjä, kuva olisi laminoitu siten, että kuva olisi laminoitu sopivan kokoisiin paloihin.  Ota yhteyttä yritykseen AM-markkinointi Oy:hyn.  He ovat ainakin tuoneet maahan tällaisia maisemakuvia.

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Tapetti+lasiseinä kylpyhuoneessa":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: