Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 12.5.2014 13:27

Kysymys: Soveltuuko mikrosementti kylpyhuoneeseen?

Kylpyhuone ja sauna

Voiko mikrosementillä käsitellä suihkutilan ja saunan lattian siten, että jättää vanhan kaakelilattian alle ja laittaa sementin vain päälle? Joku tasoiteaine tähän varmaan tulisi väliin, mikä?

Ja miten seinän ja lattian raja tällöin käsiteltäisiin, eli laitetaanko siihen silikonia vai mitä?

Ja mistä tuota mikrosementtiä ylipäänsä voi ostaa. Kysyin lähimmästä rautakaupasta, mutta siellä ei oltu kuultukaan tuotteesta.

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Kyllä voi.  Klikkaa hakukoneesta Suomen Betonileimasin Oy, sieltä tuotteet ja Mikrosementti. Katso video mikrosementin käyttämisestä pinnoitteena ja miten saat sitä ostettua. Väriskaala on suuri 65 eri sävyä. Vesieristys märkätiloissa on syytä tarkistaa.
PN

Narsissi / Narcissus
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Soveltuuko mikrosementti kylpyhuoneeseen?":
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Jäsenen www.designmikrosementti.fi  antama (28.1.2017 20:8) kommentti

www.designmikrosementti.fi myy ja asentaa mikrosementtipinnat.
Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Tuulinen merenranta
  Vapaa-ajan asuntomme sijaitsee tuulisella merenrannalla Närpiössä.Ilmansuunta merelle päin on lounaan ja lännen välillä.Ranta on...
Imeytyskenttä ja istutukset
Vastarakennetulle tontille tuli imeytyskenttä ja nyt vuorossa olisi pihan laitto. Imeytyskentällä törröttävätä putket kaipaisivat...