Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 10.2.2013 17:0

Kysymys: Sopiva aine seinien paikkaukseen

Kylpyhuone ja sauna

Pitäisi täyttää pesuhuoneen seinistä (KAHI) muutamia isompia juttuja ja oikaista oven pielet ym. Mikä olisi seuraavista paras aine näihin täyttöihin, koska näitä on jo valmiina:

- saneerauslaasti
- muuraussementti M100/600
- märkätilatasoite
- pikatasoite
Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Isommat paikkaukset voi tehdä muuraussementillä, mutta käytä alla primeria, jotta tartunnasta tulee hyvä. Voit tehdä tartuntapinnan myös ohuella saneerauslaastikerroksella. Saneerauslaastilla voit korjata pienemmän kolot. Märkätilatasoite on tarkoitettu vain tasoitteeksi.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Sopiva aine seinien paikkaukseen":

Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Pihlajanmarjakoi
Tehoaako spurtzin luonnonmukainen tuholaistorjunta-aine pihlajanmarjakoihin?...
Nurmenkanttauskone vuokralle
Keneltä löytyisi pk-seudulta nurmikon kanttaukseen sopiva työnnettävä kone? Netistä etsiessäni en ole löytänyt sellaista tarj...
Mansikkahomeen torjunta
Hei!  Onko tietoa millä voisi ehkäistä mansikkahomeen?Olen kuullut että löytyisi sellainen aine kuin Prestop-biofungisidiaKemiran valmi...