Kysy, vastaamme -palvelussa Puutarha.net-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 7.10.2012 7:10

Kysymys: Pesuhuoneen laatoituksen saumat

Kylpyhuone ja sauna

Tere...

Mites onnistuu kylpyhuoneen laatoituksen saumojen siistiminen?
Eli kyseessä on tossa kesällä tehty laatoitus ja siinä tuli hieman huonosti saumat tehtyä, ei muuten mutta osaan saumoista tartteis vähä lisää saumaainetta, niin onnistuuko se kuin vain pesee sauman kunnolla esim Mäntysuovalla ja sit uutta saumalaastia päälle, vai pitääkö saumaa jotenkin karhentaa tai muuta toimenpiteitä tehdä ennen laastin lisäystä?

Kommentoi:*
Virallinen Vastaus
Saumalaastin lisääminen ei onnistu vanhan sauman päälle, koska lisäys irtoaa hyvin nopeasti. sauma on poistettava lähes kokonaan käyttäen saumaraspia ja saumaus on tehtävä uudelleen. Tämä aiheuttaa värieron uuden ja vanhan sauman välillä, mutta se tasaantuu ajan myötä.

Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Pesuhuoneen laatoituksen saumat":
Jäsenen Mestari antama (8.10.2012 8:35) kommentti

Ja kannattaa varoa, että ei puhkaise vesieristettä sillä raspilla.


Kommentoi:*


Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

pesu-/suihkuhuoneen silikonien uusiminen
laatoitettuun pesuhuoneeseen tarttis uusia silikoni saumat. Kysymys kuuluukin että onko jotain ainetta jolla entiset sais putsattua pois vai meneekö rap...
ulkoporras
poikani osti parivuotta talon jossa sisäänkäynnissä on porras1.50cm x1.50cm on liuskekiviä niiden saumat ovat auki n...